Γιαπωνέζικο κωλόχαρτο. Φυτικές ίνες.
Της είχε ήδη χαρίσει ό,τι μπόρεσε να σκαρφιστεί η τρυφερή του καρδιά.
Τώρα πλέον είχε σηκώσει η φαντασία του τα χέρια της και θα μπορούσε μόνο να επαναλαμβάνεται.
Εκείνη - με υπέροχα μοντέρνα αντίληψη - είχε δεχτεί τα πάντα, διότι καταλάβαινε πως ήταν φάρμακο για την ψυχή του να δωρίζει ιδιαίτερα πράγματα, να δωρίζει, να δωρίζει, να δωρίζει - - -
Το έβλεπε ως υποχρέωση απέναντι σε μια καρδιά της οποίας την αρρώστια η ίδια είχε προκαλέσει  - έστω  και ακούσια. Μάλιστα προσπαθούσε να αντισταθεί στην ανάγκη να απορρίψει ακόμα και τα δώρα που είχαν προσωπικό χαρακτήρα, όπως εσώρουχα, αρώματα, ομπρέλες, γάντια, μαντήλια  κλπ..
Εκεί λοιπόν που του τέλειωσε η φαντασία και η ... τσέπη, είδε σε μια εφημερίδα την αγγελία ενός υπέροχου γιαπωνέζικου κωλόχαρτου από γιαπωνέζικες φυτικές ίνες, εξωφρενικά τρυφερό με απίστευτα ανθεκτική υφή, προσιτή τιμή, 4,50 ευρώ το πακέτο έναντι της τιμής, 2,90 ευρώ,  του εγχώριου καλής ποιότητας χαρτιού.
Αγόρασε 5 πακέτα και της τα έστειλε.
Εκείνη ένιωσε πολύ σοκαρισμένη και προσβεβλημένη στην αρχή, αργότερα όμως κέρδισε η φυσιολογική, λογική σκέψη το πάνω χέρι και του έγραψε.
«Και τώρα, τρυφερότατε, μετά από αυτήν την κορύφωση, θα σου είναι  δύσκολο να σκαρφίζεσαι πράγματα  που θα μου διευκολύνουν τη ζωή - - -»


Άνα ΖουμάνηSHARE

Άνα Ζουμάνη

Welcome.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image